Tuesday, March 07, 2006

ga.mame.loukos (7.3.06)

Ένταξη: 05 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 1
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 07, 2006 4:19 pm
Θέμα δημοσίευσης: εγώ θα τα γράφω και εσείς θα...

τα σβήνεται!

να δούμε ποιος θα αντέξει παραπάνω!
εγώ σαν μαμελούκος κατά όνομα ή εσείς σαν ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ κατά χάρη!

λοιπόν ντουγάνια αντιμινιστρατωρες αφήστε τον ΛΑΟ να ξεγκαβωθεί, δώστε ευκαιρία στην ΑΛΗΘΕΙΑ να λάμψει, κάντε τον κόπο να φανείται μια φορά άντρες και όχι άνΔρες!

επι γαλλοκινέζου εστιάτορα στην Α.Ε.Κ. ...την δεύτερη φορά που επέστρεψε δηλαδή ...υπήρξαν αρκετοί που με το που άκουγαν κάτι το οποίο δεν ήταν υπέρ του βοσνιοελληνοποιημένου επαγγελματία πολυνίκη προπονητή ...ρίχναν ανάθεμα ...και δώστου τα ταναπού γιοι στη Σκεπαστή και δώστου τα ...εσείς είσται προδώτες και άλλα γλαφυρά!

κάποιοι βιάζαν την Α.Ε.Κ. και οι ντιγκιντάγκες ανακάλυπταν εχθρούς στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

τέλος πάντων!

αυτό το αναφέρω γιατί κάτι ανάλογο πά να γίνει και τωρα με τον κοντό στο ύψος και στο μυαλό κύριο Θεμιστοκλή Βανδή!

αν εσείς οι αντιμουνιστράτωρες που κάνετε τα κουμάντα σε αυτό το χώρο έχεται αντίθετη άποψη από αυτή που διατυπώνω ...μπορείται να τοποθετηθήται να εκφράσεται την δική σας άποψη τεκμηριωμένα να κάνουμε διάλογο και να βγει κάτι καλό!

αλλά εσείς προφανώς δεν έχεται ούτε επιχειρήματα ούτε τρόπο για να στηρίξεται την δική σας άποψη και συνεπώς επιλέγεται τον ΠΟΥΣΤΙΚΟ τρόπο τον εύκολο ...πατώντας ένα κουμπάκι ...τσουπ σβήνεται αυτά που γράφω ...και δε τρέχει τίποτας!

από την άλλη δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί η ενέργεια που κάνεται με το να κατεβάζεται συνεχώς τα θέματα που βάζω!

το να είστε ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ και προσωπολάγνοι δεν αλλάζει όσα θέματα μου και να κατεβάσεται!

και επειδήςςςς πολύ ασχολήθηκα με την πάρτυ σας ...και θεωρώ ότι ψιλοείναι και χαμένος χρόνος ...θα αναδιπλώσω εδώ μια άποψη απευθυνόμενος στους ΕΝΩΣΙΤΕΣ καλής προθέσεως που κόπτωνται και ενδιαφέρονται πρώτα και κύρια για την Α.Ε.Κ. και όχι για τον κάθε Θεμιστοκλή και τον κάθε Βανδή!!!!!!!

καλώς ή κακώς ....αναφερόμαστε στο παρόν!
και επειδή τα γεγονότα που μας καίνε σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν Α.Ε.Κ. τρέχουν με αφετηρία το παρόν και όχι το παρελθόν ...θα πρέπει να τα δούμε στυγνά και όπως είναι!

και ανάλογα να κρίνουμε και να εξάγουμε τα συμπεράσματα μας!

δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουμε ισοπεδωτικοί και μηδενιστές! δεν σημαίνει πως δεν θα αναγνωρίσουμε τα όποια καλά έχει κάνει ο Θεμιστοκλής Βανδής και τα όσα έχει προσφέρει που για να πούμε και τα πράματα με το όνομα τους ο ΝΤΕΜΗΣ έχει προσφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! δεν είμαστε αχάριστοι!

εμείς θα πρέπει να επικεντρώσουμε στα ΛΑΘΗ στις ΠΑΡΑΛΥΨΕΙΣ στις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ και ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ θέσεις ενέργεις και αποφάσεις του μεσιέ Βανδή!

και αυτό όχι γιατί γουστάρουμε να κράζουμε να γκρινιάζουμε και να έχουμε συνεχώς κάποιον απέναντι αλλά γιατί αυτός ο ...κύριος δεν λειτουργεί και δεν αποφασίζει για κάτι που του ανοίκει για κάτι το οποίο αποτελεί προσωπική του επένδυση δουλειά ή περιουσιακό στοιχείο αλλά για την Α.Ε.Κ.!

ως εκ τούτου είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ και αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς ...μαμελούκους και μη ....είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δίνει λόγο ανά πάσα στιγμή όποτε και από όποιον του ζητηθεί!

το κακό λοιπόν στην Α.Ε.Κ. αρχικά την ποδοσφαιρική και εν συνεχεία γενικά σε όλο το Σύλλογο ...ξεκινάει και τελειώνει στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ!

ένα καλό κάνει και δέκα στραβά!

υποδομές, πενταετές πρόγραμμα, ακαδημίες, μάρκετιγκ, αναδιάρθωση σε όλα τα επίπεδα, δυναμικό και ίσως το καλύτερο στον Ελλαδικό χώρο σκάουτιγκ από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα αλλά είναι και γνώστες του αντικειμένου, προγραμματισμό γενικό, σωστή οικονομική διαχείρηση ...είναι μερικά από τα ομολογουμένος ΚΑΛΑ πράγματα που έχει καταφέρει και έχει εφαρμόσει ο κοντός!

δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ υγιώς σκεπτόμενος ακόμα και απαιτητικός φίλαθλος ο οποίος να μην αναγνωρίζει αυτά τα πράματα!

αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή έκανες κάποια πράγματα τα οποία ΕΠΡΕΠΕ να κάνεις τα οποία ορίζει η ΛΟΓΙΚΗ τα οποία αποτελούσαν στόχο 10ετιών ....θα πρέπει να κάτσουμε να μας πηδήξει κυριολεκτικώς και μεταφορικώς ο μεσιέ Βανδής!!!!!!!

θέλει να εφαρμόσει κάποια πράματα τα οποία δεν κολλάνε ούτε με την φιλοσοφία της Α.Ε.Κ. ούτε του κόσμου της!
επιλέγει ΛΑΘΟΣ χρόνο για να εφαρμόσει και να καθιερώσει κάποιες πρακτικές!
έχει πολύ λανθασμένη επικοινωνιακή πολιτική! αγγίζει στα πλαίσια της μεγαλομανίας του ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ δεδομένα του κόσμου ...ΙΕΡΑ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας του ΑΕΚΤΖΗ, όπως η επιβολή μέσω πλάγιων μεθόδων ενός μουσικού κομματιού ως νέου ύμνου της ομάδας, η αμετακίνητη για προσωπικούς και κυρίως οικονομικούς(της τσέπης του) λόγους θέση του για κατασκευή γηπέδου(και όχι γηπέδων)της Α.Ε.Κ. οπουδήποτε εκτός από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και τέλος ο βιασμός της ψυχολογίας της ομάδας και η υιοθέτηση της πιο λούζερ φιλοσοφίας με εκφράσεις ...."ο κάθε μπινές έχει δικαίωμα να μας κερδάει" ..."δε γαμείς έτσι είναι το ποδόσφαιρο" ...¨δεν πάμε για πρωτάθλημα" και άλλα!

νομίζω αρκετοί ντεμολάγνοι πάνω στην ηδονή που αισθάνονται με το να τον λατρεύουν τυφλά ...ξεχνούν ή τους διαφεύγει ποια ΟΜΑΔΑ υποστηρίζουν!

νομίζω πως κάπου έχουν χάσει τη ...μπάλα που λέμε! η Α.Ε.Κ. από ιδρύσεως Της και από την φύση Της είναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ομάδα και η ψυχολογία Της και η φιλοσοφία που την χαρακτηρίζει 81 χρόνια τώρα είναι τέτοια που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!!!

βέβαια η μεγαλομανία και μακροοικονομικά σχέδια για πλουτισμό του μεσιέ Θεμιστοκλή είναι τέτοια που τον ανάγκασαν να μην περιορίσει την δράση του μόνο στα ποδοσφαιρικά τεκτενόμενα αλλά να επεκταθεί με σκοτεινούς και πλάγιους τρόπους ...αυτούς που συνιθήζει ο κόσμος να αποκαλεί ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ...και στην Ερασιτεχνική ΜΑΝΑ Α.Ε.Κ.!

εκμεταλευόμενος την αγνή και άδολη αγάπη του ΑΕΚΤΖΗ τον πόθο και τον καημό του να δει την ΑΕΚΑΡΑ παντού ψηλά ...έκανε μπάσιμο στα της Ερασιτεχνικής με σκοπό βέβαια όχι να στηριξει και να προσφέρει αλλά να διασφαλίσει μέσο των διαδηκασιών της Ερα την απομάκρυνση της Α.Ε.Κ. από την Φυσική Της ΕΔΡΑ!

στήριξε τους λεγόμενους Ντεμανθρώπους παρέσειρε με ύπουλο τρόπο σατανική προπαγάνδα και ψεύτικες υποσχέσεις πολύ κόσμο και έφτασε στο σημείο να είναι ο απόλυτος άρχων ...διοικητικά της Α.Ε.Κ.! όχι μόνο της παε αλλά και της Ερασιτεχνικής!

δυστυχώς για αυτόν ο Θεός εκτός από Μεγάλος είναι και ΑΕΚτζής ...και τα πράματα δεν πήγαν έτσι όπως τα σχεδίαζε ο μεσιέ Βανδής!

φτάσαμε μάλιστα στο σημείο ο νούμερο ένα Ντεμάνθρωπος ...κάποιος ...Κουρεπής(αυτός μαμελούκος πρέπει να είναι ...κάτι με θυμίζει το όνομα ..κάτι με θυμίζει ...θα ρωτήσω τον φύλαρχο απόψε νε με πει....)να τον ξεμπροστιάσει και να πει ξεκάθαρα πως ..."ο μεσιέ Βανδής μας άφησε εκτεθημένους ..."!!!

το θέμα είναι τεράστιο!
όπως και οι ευθύνες!

σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι όσοι είμαστε Α.Ε.Κ.!

αυτά είναι τα προβλήματα και εκεί πρέπει να δείξουν την δυναμική και την θέληση τους για επίλυση άπαντες και όχι να καταφέρονται κατά της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που ακούει στο όνομα ORIGINAL21 για κάθε τι στραβό που συμβαίνει στην Α.Ε.Κ.!

ορισμένοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει πως η R δεν είναι οργάνωση εξουσίας αλλά οργάνωση ΕΛΕΓΧΟΥ και ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ!

γιαυτό ας πάψουν ορισμένοι ...μαμελούκοι και μη να βλέπουν φαντάσματα και να ρίχνουν ανάθεμα στην Οικογένεια!

τη μανία τους επιβάλεται να την δείξουν εκεί που πρέπει!

στον μεσιέ Βανδή!

και αν δε το κάνουν τρια πράματα μπορεί να συμβαίνουν! ή δεν μπορούν να αντισταθούν στην λάμψη της γκλαμουριάς του μεσιέ Βανδή ...ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ευρώπης,
ή δεν έχουν τα κάκαλα,
ή είναι απλά ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ!

τώρα αφού γα-mameloukithika και είπα μερικές από τις πύρινες Αλήθειες που έπρεπε να δουν το φως και να ξεγκαβάνουν ορισμένους ...μπορείται να σβήσεται το θέμα!

αποδείξτε δηλαδή ότι έχω δίκιο όταν λέω πως είστε ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ!

ο εκ Διμηκλάνας ορμώμενος
mameloukos!