Monday, March 06, 2006

meli-στάλαχτες CFaliaRes (06.03.06)

meli 21
Πρώτα απ ' όλα...
Mon Mar 6, 2006 10:05


Περαστικά στον οπαδό της ΑΕΚ. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι είδα στην T.V. Αν ισχύει αυτό για μεμονωμένους από Σπύρου Λούη, τι να πω. Οτι είμασταν μαλάκες εμείς που πήγαμε 3 ώρες νωρίτερα στη θύρα μας ;
Το κόλπο για να σε τσιμπήσει ο άλλος είναι παλιό. Ρωτάει ο πιο μεγάλος !!! " Χανούμι ; " και γυρνάει προς τα πίσω ψαρωμένος και τις τρώει. Γιατί ρε αδερφέ μόνος σου ; Γιατί γαμώτη καταδίκη μου μέσα μόνος σου ; Για να μας πονάει η καρδιά μας, βλέποντας 50 εγκληματίες να σε χτυπάνε ;
Μαζί μας ρε !!! Από τον Περισσό.

Για το παιχνίδι ;
Εχουμε αστείο Πρόεδρο που κάνει αστείες δηλώσεις, έχουμε αστείο προπονητή που του φταίνε μόνο οι παίχτες στην ήττα, έχουμε αστείους παίχτες που είναι φανερό ότι έχουν νοοτροπία μικρής ομάδας.
Δεν περιμένω τίποτα άλλο από αυτούς που χάνουν από Δάρλα, Βύντρα, Τζιώλη και Γκούμα. Κρίμα. Δεν μπορεί να γίνει άλλη κριτική.

Καλή καθαρή Δευτέρα να έχετε...

meli 21
Αστείοι...
Mon Mar 6, 2006 13:54


Ενας ΠΡΟΕΔΡΟΣ που δεν ξέρει ακόμα ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας. Ενας πρόεδρος με αστείες δηλώσεις πάντα μετά από ήττες. Το ξέρω ότι παίξαμε καλύτερα από ότι στο Καραϊσκάκη. Ναι. Γιατί δεν φάγαμε 3. Πλάκα μας κάνετε. Είχαμε στο τέλος - έστω και με αδιάφορο αντίπαλο - το καλύτερο φετινό 15λέπτο. Στο Καραϊσκάκη και όχι στο ΟΑΚΑ. Με 3 κλασικότατες ευκαιρίες. Φαίνεται ότι το κριτήριο είναι πάντα τα τέρματα που δέχεσαι. Αν ξέρεις από μπάλα Πρόεδρε να βλέπεις και όχι να παίζεις, που σίγουρα ξέρεις να παίζεις, θα έβλεπες ότι είμασταν πολύ καλύτεροι με τον Ολυμπιακό.

Ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ενας προπονητής αστείος όταν κατηγορεί το παιδί - παίκτη του, θυμίζοντας μου εποχές Σέρβου μπιινέ που έριχνε πάντα μετά από ήττες τις ευθύνες στους παίκτες. Εφταιγε λέει ο Ουκρανός. Δώστου χαρτάκι. Απλό είναι. Και αν πάλι δεν καταλαβαίνει, κάντον αλλαγή. Παίξαμε λέει καλά στο δεύτερο ημίχρονο. 2 χαμηλού επιπέδου ευκαιρίες.

Αστείοι ΠΑΙΚΤΕΣ. Δεν μπορεί να ισοπεδώνεις πέρυσι με Μπούρμπο, Κρασσά και Μόρα τους πράσινους και φέτος με καλύτερο υλικό να χάνεις από Κώτσιο, Τζιώλη, Γκούμα και Δάρλα. Δεν είναι πόρνη η μπάλα. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Ετσι είναι η δουλειά που κάνεις μέσα στις προπονήσεις. Και εσείς, μάλλον, κάνετε πλακίτσα. Αν δεν κάνετε, δείξτε το με τον Πανιώνιο. Μπορείτε να τον καθαρίσετε από το πρώτο ημίχρονο με 2.. 3 τέρματα διαφορά ; Μπορείτε ή θα έχετε πάλι άγχος ;

Οι μόνο αστείοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. Για αυτούς δεν λέω τίποτα, ότι μαλακιές και να κάνουν μέσα στο παιχνίδι, ότι και να φωνάζουν, ότι και να τραγουδούν. Εχουν δει πολλά τα μάτια τους. Μάλλον, δεν έχουν δει τίποτα τα μάτια τους έδω και 12 χρόνια και αν υποθέσουμε ότι δεν είμαστε ούτε καν στη μέση του πενταετές, θα αργήσουν να δούν για πολλά χρόνια ακόμα.

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ...

Καλημέρα πληγωμένη ΑΕΚΑΡΑ μας...