Saturday, March 11, 2006

γράφοντας ΑΠ'ΤΟ COLON με αΓΑπη και χωρίς ΜΙΣΗ

Image Hosted by ImageShack.us

komitogamias
ως γνήσιος κομητοϊππευτής...
Sat Mar 11, 2006 05:17


μου εσφυρίχθει από στενών συνεργάτων μου πως σε ετούτο εδώ τον ευλογημένο χώρον, τον επονωμαζόμενον Κωνσταντινούπολης φόρουμ Ελληνιστί Βήμα διαλόγου Κωνσταντινούπολης, συναθροίζονται νέοι και νέες λαμπροί!
ηθικού τε και βιολογικού αναστήματος!
άνθρωποι αι αρχέ των οποίων είναι σταθεραί αμετακίνηται και διαρκοί εις τον χρόνον.

ακμάζουσα νεολαία(λέμε τώρα... για το νεολαία...)η οποία αντιστέκεται σθεναρώς του πατρίου εδάφους!
εεεεεεε... της αλώσεως της τρισενδόξου ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ από τους βαρβάρους ανηλεείς και χαρμεπίβολους ΚΟΜΗΤΕΣ ήθελα να πω!

αι κομήται εχουν εξαπολύσει έναν βρομερό πόλεμον ενάντια σε αξίαι αρχαί ιδανικά και παραδόσεις αι οποίαι είναι αδιαπραγμάτευται και επουδενή δεν δυναμεθα λέγω αδελφοί να οπισθοχωρήσομεν!

αι μάχε θα είναι σφόδρε και αλύπητοι.
καταθέτω ενόπιον σας τις ευχαριστίες μου δια τον κοινόν αγώνα ενάντια εις το Κομητάτο των διαστροφικών ομοφυλοφύλων (λαϊκηστή ...των πούστιδων)των εις την βαρβαρικήν διάλεκτον επονομαζώμενων σελεμπριτάδων μιντιόπληκτων, των μουσικών παραγωγών, των ιερόσυλων εκείνων οι οποίοι ξεστομούν με περίσιο θράσσος εκφράσεις του τύπου "δεν πάμε για πρωτάθλημα", εκείνων που μετά από ντροπιαστικέ ήτται με χαμόγελο εις τα χείλη των λένε αγόγγιστα "τι να κάνομεν τοιούτο είναι το ποδόσφαιρον", των αγνωμώνων εκείνων ανθρωπαρίων που έχοντας χάσει τα αυγά και τα πασχάλια δίνοντες δικαιώματα ολούθε εις τον κάθε ανύπαρκτον και ανάξιον αναφοράς να μας ...κερδάει χασκογελούν ώσαν να μην τρέχει τίποτας εις τα γύφτικα!

η λίστα είναι μακρά όσο και το ζόρι που τραβάει το κομητάτο από την σθεναρά αντίσταση που αντιμετωπίζει!

αι κομήται γαμιώνται πατωκόρφος τοιουτρόπος ποικιλοτρόπος παιδιώθεν πανταχώθεν εκ της οπισθείας οδού οθωμανικώς παρά φύσην κατά συρροήν και άνεφ λαδωτικού.

λόγο του προχωρημένου της ώρας αγαπητοί μου αδελφοί θα σας καληνυχτίσω με τας καλύτερας των ευχών μου και πριν σας αφήσω σε ένδειξη του σεβασμού της αδελφικότητος και του αγνού και άδολου των συναισθημάτων μου απέναντι σας θα ασς παραθέσω ένα μικρό ελάχιστον απόσπασμα από μίαν σύγκρουσην μου με κομήτη του κομητάτου της Ιχθιανικής κατά Ντέμην.κομ βαρβαρικής επελαύνουσας δυνάμεως!


το αποτέλεσμα όπως θα έχεται την χαράν και δυνατότηταν να διακρίνεται και μόνοι σας ήτο συντριπτικόν υπέρ των δυνάμεων που υπηρετούν αγνά και άδολα την μίαν και μοναδικήν την ασύγκριτον Α.Ε.Κ. ΜΑΣ!

παράθεσης:

===========================
komitogamias Ένταξη: 11 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2006 1:52 am Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...

ΓΑΜΙΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΗΤΕΣ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΦΥΛΛΟΥ(καλά αυτό ήταν πλεονασμός καθότι όλοι σας είστε ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ αλλά κολλάει με τα υπόλοιπα της ανακοινωσης)ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΧΡΩΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΟΙΚΟΝ ΑΝΟΧΗΣ (λαϊκηστή Μπουρδέλο)ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΩΛΟΣΚΟΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΕΙΑΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ(όπερ σημαίνει πως την έχουν μισό μέτρο το λιγότερο)ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΚΡΗΝ ΕΙΣ ΑΚΡΗΝ!

αι εθισμένοι κομήται των οποίων τα κεφλεκώματα αποτελούν δια αυτούς ιδιαίτερη ενασχόλησης κάτι σαν δεύτερη φύσης και επιθυμούν να παρατείνουν τον κωλοσκοπισμόν καθώς και το ξεκωλοτρυπίδιασμα μπορούν να απευθυνθούν στην γραμματεία μας μέσο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση secretary@komitogamias.org ούτως ώστε να κανονιστεί έξτρα υπάλληλος της υπηρεσίας μας από το Ντιπουγκντού όπου και την έχουν πάνω από 70 εκατοστά έκαστος όπως ο Λουμίδης τους καφέδες του ....ε καμία σχέση απολύτως!

πληροφορούμε τους αγαπητούς κομήται πως κατά την διάρκειαν του ξεκωλοτρυπιδιάσματος οι ενεργητικοί υπάλληλοι της εταιρίας μας θα φέρουν μάσκες με την μορφήν του κυρίου Θεμιστοκλή Νικολαϊδη προέδρου της παε Α.Ε.Κ. και γνωστού κομητοσυμπαθούντα και αυτό δια να προσδώσωμε εις την καθαρτικήν πράξην και μίαν αίσθηση ρομαντισμού ....που όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας ...ε θα σας γαμήσομεν που θα σας γαμήσομεν ...να μην έχομεν και ολίγον τι από αίσθημα;


κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω πως αι κομήται αι οποίοι μένουν εις την ίδιαν περιοχήν δια να μην παρατηρηθεί συνοστισμός στα κέντρα εφαρμογής του κωλοσκοπίσματος-ξεκωλοτρυπιδιάσματος κοινώς μπουρδέλα, καλό θα είναι πριν μεταβούν σε αυτά να ενημερωθούν τηλεφωνικώς και ει δυνατόν να κλείσουν και ραντεβού!


ως εταιρεία είμεθα βέβαιοι πως θα σας δώκομεν το κωλάντερο ανά χείρας και θα σας ικανοποιήσουμεν τα μάλα!

βαζελίνε και λοιπέ κρέμε απαγορεύονται δια ροπάλου.
το γαμήσι θα λάβει χώρα ασάλιωτα και στεγνά.

όπως ο κοτοπούτανος γαμεί την Α.Ε.Κ. έτσι και εμείς θα εφαρμόσωμεν την ίδιαν ακριβώς τακτικήν.

ελπίζομεν να το απολαύσεται.

μετα τιμής

ο πρόεδρος
κύριος dr Vrasidas Komitogamias

ο γενικός γραμματέας
κύριος dr Babis Makrotsoutsounos

ο υπεύθυνος marketing
κύριος dr Themis Skordopoutsoglou

η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
κυρία dr Souzi Malaperdoroufixtra

τα μέλη
κυρία dr Ana-Maria Partouzoglou,
κυρία dr Natasa Tsimpoukomanova και
κυρία dr Sfetlana Pigadomounova
_________________
ΤΩΡΑ αρχινίζει το πανηγύρι κομητάκια...
======================


αι κομήται σε αυτή την επίθεση ανασυντάχτησαν και με δυνάμεις πυροβολικού προσπάθησαν να αναχετίσουν την επέλασην των δυνάμεων αντιστάσεως!

παράθεσης της επίθεσης των κομητών:

===========================
Θα μας κλάσεις τα αρχίδια Ένταξη: 11 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 1

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2006 2:36 am Θέμα δημοσίευσης

Μην γαμας πολυ φλωρε.
Κατουρα και λίγο.

===========================


αυτή ήταν η βαθυστόχαστος απάντηση πυροβολικού των δυνάμεων της κομητείας αγαπητοί μου!
διακρίνοντας πως αι δυνάμεις του εχθρού ...αρχίδια δυνάμεις είναι, εξαπέλυσα την ολικήν επίθεσην η οποία και ήτο συντριπτικά καταστρεπτικήν δια την κομητείαν!

σε αργή κίνηση παραθέτω την ανταπόδωση των πυρών προς την κομητείαν και τον εκπρόσωπο της:

=============================

komitogamias Ένταξη: 11 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2006 3:49 am Θέμα δημοσίευσης: εσένα πορδή...

θα σε ιππεύσουμε όλοι αντάμα.

όλο το επιτελείον της εταιρείας μας καθώς και οι συμβαλόμενοι εις αυτήν αράπιδες.
αράπιδες λέγω οι οποίοι φέρουν ψωλήν τοιαύτην όσην το μπόϊ σου αγαπητέ.

οι οφθαλμοί σου θα έχουσιν την χαρά να πεταχτούν έξωθεν του κρανίου σου και να προσκολήσουσην εις το ταβάνι του πορτέλου εις το οποίον θα υποστείς την κωλοσκόπισην.

εκτός και αν επιθυμείς το ξεκωλοτρυπίδιασμα σου να λάβειν χώρα εις την οικίαν σου.

αν παρ'αυτα η οικίαν στην οποίαν διαμένεις είναι πορντέλο τότες ακόμα καλυτερότερα και δι ημάς.

θα μας εξυπηρετήσεις τα μάλα παράσχοντας διευκόληνση εις το προσωπικόν ώστε να σε ιππεύσει ιδιαιτέρος και πέραν του ωραρίου εργασιών το οποίον λέγω τειρούμεν απαρακλήτος και κατά γράμμαν.

εσύ θα πρέπει αγαπητέ να είσαι σφόδρα ξεχειλωμένος εκ της οπισθείας πρωκτικής οδού κοινώς λαϊκιστή κωλοτρυπίδος και οι σφυχτήρε σου θα πρέπει να έχουν υποστεί οξεία χαλαρώτητα.
χαλαρώτης η οποία διαγνώζω προήλθε πιθανών από την συνεχή και κατέξακολούθηση παραβίασην της κωλοτρυπίδος σου από άτομον ...κοντό εις ανάστημα ...βιολογικόν τε και ηθικόν, κοντοκουρεμένον ώσαν γίδι, φέροντα ελαφρύ μύστακα αποτελούμενον από τρίχαι αραιέ όσαν διαλημένην διαδήλώσην της Κομμουνιστικής νεολαίος εις Σύνταγμα, "αριστερών πεπιθήσεων", παντρεμένον ....και από ότι παρατηρώ καλυτερότερα τολμώ να υποθέσω με τραγουδιάρια η οποίαν από φωνή είναι μουνίν και από μουνίν ...πάλι μουνίν είναι και αν κρίνω και από το ασκούπιστο και ατιμέλητο περίβλημα της κωλοτρυπίδος σου το άτομον το οποίον με τόσον βάναυσον τρόπον σε εξεφτέλισεν και σε υπέβαλε εις πνευματοσωματικήν πλήσην "εγκεφάλου" θα πρέπει να ακούει εις το όνομα ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ.

η περίπτωσης σου παρ'αυτα αγαπητέ σου εγγοιώμε προσωπικός ότι θα τύχει ιδιαίτερης φροντίδος και μέριμνας από το επιτελείον της εταιρίας μας,

ώπερ σημαίνει ότι από την αποκομισθήσα εμπειρία σου και μετά θα βλέπεις πούτσα και θα αλλάζεις πεζοδρόμιο.

δεν αποκλείω και το γεγονός βεβαίως να γίνεις τραβεστί.
σε αυτή την περίπτωσην έχω την χαράν να σε πληροφορήσω πως μπορούμε αν το επιθυμείς και εσύ να αναλάβωμεν εμείς την εγχήρισην σου.
τιμαί ...κόστους.

επιτυχία απόλυτος.

δια άλλη μίαν φορά λοιπόν αγαπητέ κομήτα βροντοφωνάζωμεν όλοι μαζί με μια φωνή:


ΚΟΜΗΤΕΣ ΓΑΜΙΩΣΤΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΚΟΜΗΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΔΩ
ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΙΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ΓΙΟ.


μετά τιμής

ο πρόεδρος
κύριος dr Vrasidas Komitogamias

ο γενικός γραμματέας
κύριος dr Babis Makrotsoutsounos

ο υπεύθυνος marketing
κύριος dr Themis Skordopoutsoglou

η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
κυρία dr Souzi Malaperdoroufixtra

τα μέλη
κυρία dr Ana-Maria Partouzoglou,
κυρία dr Natasa Tsimpoukomanova και
κυρία dr Sfetlana Pigadomounova
_________________
ΤΩΡΑ αρχινίζει το πανηγύρι κομητάκια...

===========================

κλείνοντας ας ανακράξωμεν όλοι μαζί δια άλλη μια φορά προς τόνωσην του ηθικού:

ΚΟΜΗΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ ΤΖΙΡΑΚΙΑ(δις)